Hejsan!

Mitt namn är Nicklas och jag är en del av Attention Nynäshamns styrelse och uppdraget idag är att ge er en kort info vart vi befinner oss just nu.

Den goda nyheten är Attention Nynäshamn nu åter är igång efter besked om en eventuell nedläggning av föreningen och den nya styrelsen har arbetat väldigt hårt för att reda ut tuffa knutar. Styrelsen anordnade en politisk debatt den 6 september 2022 på Folkets hus med Björn Arnehall som moderator och själva temat för debatten var skolan och många bra frågor kom från deltagarna om skolan och NPF- frågor. Det var en bra kväll som gav oss mer kunskap hur politikerna tänker när det kommer till skolan.

Men vi har ändå idéer och tankar om framtida föreläsare, söndagsträffar och ungdomscafé men vi återkommer med information kring dessa evenemang vid ett senare tillfälle.

Vi har också påbörjat arbetet kring våran nya hemsida och fyller på med information för att det ska bli enkelt för er som medlemmar eller kommande medlemmar att komma i kontakt med oss. Hemsidan är under renovering och styrelsen prioriterar dom viktigaste sidorna som ”Styrelsen” och ”Om oss”, visionen är sedan att vi ska skapa en sida på vår hemsida som visar kommande evenemang.

Har ni en bra idé eller en tanke tveka inte höra av er!
Kontakt@attention-nynashamn.se eller via våra sociala medier.

//Styrelsen