Årsmöte & taco buffé 2023

Hejsan och god fortsättning på er alla!

Jag tänkte jag skulle flika in här nu när allt börjar kännas som en vanlig vecka igen och prata om årsmötet och taco buffén 2023. Medlemmar kommer få mail utskickat till sin e-post adress med både dagordning & handlingar inom kort men jag vill också ge lite praktisk information om vart du hittar information om du har en gammal email adress eller begärt att inte få mail från oss.

Som vi har nämnt i mejlet har vi ingen lokal för tillfället utan lokalen kommer vara i Nynäshamn med största sannolikhet och mer information kommer i mejlet med dagordning och handlingar eller på våran sida här på hemsidan ”klicka här för att komma till fliken” där ni finner all information och vi kommer så småningom lägga ut mer information.

Vill också tillägga att vi har skickat ut en länk där man ska föranmäla sig och ange hur många som kommer och vid allergi m.m.

Den hittar ni här:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfecB9LhYHq08oHIxgHKJY1Oo-tXL-fPqGaZpg3nazn_YllYg/viewform

Vid frågor och annat så hänvisar vi er till våran mejl adress kontakt@attention-nynashamn.se

God fortsättning önskar styrelsen!