Hejsan!

Attention Nynäshamn har precis avslutat sitt årsmöte där medlemmarna fick njuta av tacos tillsammans. Vi är glada att meddela att en ny styrelse har valts för det kommande året, vilket är otroligt roligt! Jag ser fram emot att fortsätta arbeta tillsammans med styrelsen och planera en mängd olika aktiviteter och andra initiativ för att våra medlemmar ska kunna vara en del av vår gemensamma framtid.

Vi på Attention Nynäshamn ser fram emot framtiden och har redan planerat flera aktiviteter, inklusive “Söndagsträffarna/Söndagscafé” och “Unga Vuxna”. Vi håller på att skapa en kalender här på vår hemsida där du kan hitta mer information om dessa aktiviteter och när de kommer att äga rum.

Ni som inte vet vad “Söndagsträffarna/Söndagscafé” och “Unga Vuxna” är så ska jag försöka sammanfatta det kort här under.


Söndagsträffarna/Söndagscafé:

Vi träffas regelbundet i en gemensam lokal där vi bjuder in våra medlemmar för att fika och ha avslappnade samtal om allt från vardagslivet till större globala frågor. Denna öppna aktivitet syftar till att bjuda in och inkludera människor från alla åldrar och bakgrunder, för att minska isoleringen och främja en känsla av samhörighet. Vi erbjuder fika till en rimlig kostnad för att göra aktiviteten tillgänglig för alla.

Unga Vuxna:

Unga Vuxna är en särskild aktivitet som liknar Söndagsträffarna, men är speciellt riktad mot ungdomar inom NPF-spektrumet. Det är en mötesplats där unga människor kan koppla av och umgås genom att spela brädspel, TV-spel eller helt enkelt bara fika och prata av sig. Det är en trygg och välkomnande miljö där ungdomar kan vara sig själva och umgås med likasinnade.


Inom kort kommer vi att skapa en särskild sida i menyn här på vår hemsida som heter “Aktiviteter”. På den här sidan kommer du att kunna hitta all information om de olika återkommande evenemangen som vi ordnar.

Vi på Attention Nynäshamn är glada över att kunna erbjuda en rad olika aktiviteter för våra medlemmar och andra intresserade. Genom att skapa trygga och välkomnande mötesplatser vill vi främja en känsla av samhörighet och inkludering. Vi ser fram emot att träffa er på våra kommande evenemang och fortsätta att växa och utvecklas tillsammans. Tack för att ni är en del av Attention Nynäshamn!

Har ni några funderingar eller frågor tveka inte att höra av er!
Med vänliga hälsningar

Attention Nynäshamn styrelse