Hejsan och välkomna tillbaka till oss!

Det har hänt en del sedan jag sist la upp ett inlägg här på hemsidan. Meningen med detta inlägg är att uppdatera er på dom stora nyheterna som tillkommit sedan sist som tex lokal är hittad och att första söndagsträffen kommer att ske i den nya lokalen den
20 augusti 2023 13:00 – 15:30 (vanligtvis 13:00 – 16:00) som ligger på Idunvägen 1, 149 31 Nynäshamn (nedre botten).

Vi har också ändrat tidpunkten för söndagsträffarna för att möjliggöra deltagande för alla och samtidigt ge tillräckligt med tid för att kunna återvända hem på kvällen och eventuellt förbereda middag eller bara koppla av. Tidigare hölls söndagsträffarna på kvällstid, vilket skapade stress för tex familjer som behövde laga mat, natta barnen eller hantera andra kvällsaktiviteter. Genom att ändra tiden hoppas vi skapa en mer avslappnad och tillgänglig miljö för alla deltagare.

Vi har också andra spännande saker på gång, som till exempel “Unga vuxna”. Det är en aktivitet liknande söndagsträffarna, där vi har olika teman och spelar spel tillsammans. Tyvärr har vi ännu inte kunnat starta upp det på grund av att vi behöver hitta en lämplig lokal för dessa aktiviteter. Sökprocessen för att hitta en passande lokal har tagit längre tid än vi förväntade oss.

Inom de kommande två veckorna kommer vi att uppdatera vår sida och lägga till mer information för att underlätta för er att till exempel hitta våra evenemang och annan relevant information. Vi har nyligen fått en kalender från Attention Riks som visar alla aktiviteter som olika Attention-föreningar har. Detta kommer att möjliggöra för oss att erbjuda våra medlemmar fler aktiviteter. För närvarande har Attention-Haninge några föreläsningar som är tillgängliga för Attention-medlemmar att delta i, om de är intresserade.

Vi i styrelsen tackar er för ert tålamod angående lokalfrågan och vi ser fram emot att se er ❤️

ps: Jag är riktigt dålig på redigera bilder och kan desvärre inte lägga in hela styrelsen i en vild men styrelsen delar nog samma glädje som mig i bilden. Attention armbandet som ni kanske ser är ett armband jag alltid har på mig, fick den av en medlem när jag började med Attention och den betyder en hel del för mig.

Ha det bra och på återseende!